Test voor enters

Het afgelopen jaar hebben wij sponsorzwemmen georganiseerd. Dit jaar wordt de sponsoractiviteit  een amaryllissen verkoop, zoals sommigen nog weten hebben wij dit een paar jaar geleden ook gedaan. Deze keer gaat het alleen net iets anders, iedereen gaat namelijk zelf langs de deuren om familie, vrienden en buren te vragen of zij een bol willen kopen. Dit wordt dan genoteerd op de inschrijflijst op de achterkant van deze brief (deze komt ook op de site te staan). De bol kan vervolgens later bij de Schelft worden opgehaald tijdens de ophaalavond. Dankzij onze sponsor kunnen we topkwaliteit bollen verkopen. Met de opbrengst van de verkoop kunnen we nieuwe materialen, dagjes uit of kampen financieren voor de Zwemvereniging!

WANNEER?

Jullie hebben tot 24 november de tijd om zoveel mogelijk sponsoren te verzamelen die een bol willen kopen. We verwachten dat IEDEREEN zijn best doet, dus ook de masters.

WAT TE DOEN?

Bollen verkopen! De prijs voor 1 bol is €3,-, als je iemand 2 bollen tegelijk verkoopt kosten ze samen €5,-. Er wordt van iedereen verwacht dat hij of zij minimaal 4 bollen verkoopt. Dit doen we om te voorkomen dat er leden zijn die er met smoesje vanaf komen en daardoor niks gedaan hebben. Degene die echt niet langs familie durven/willen, zullen dan maar gewoon een 10tje in moeten leveren, op deze manier draagt iedereen zijn steentje bij. Dus ga allemaal langs familie, vrienden, buren, collega’s van je vader of moeder of wie dan ook in je dorp. Hoe meer hoe beter!

WAAR/WANNEER SPONSORLIJST INLEVEREN?

De lijsten met de kopers moeten voor 24 november worden ingeleverd, inclusief het opgehaalde geld. Dit kan gewoon bij je trainer voor of na de trainingen.

BOLLEN OPHALEN

De bollen worden uitgedeeld bij de Schelft. Dit zal gebeuren op een woensdag na de inleverdatum. Wij hopen op 29 november, dit is echter afhankelijk van de datum wanneer onze sponsor de bollen beschikbaar heeft, het zou eventueel de week erna kunnen worden. De exacte tijd en datum wordt tegen die tijd nog op de site en facebook vermeld. Er zullen verschillende kleuren bollen worden geleverd. Dit zal je echter zelf bij moeten houden, zodat je dit kan melden tijdens het ophalen. Zorg echter wel dat je dan op tijd komt, als een kleur op is heb je namelijk pech.

Mocht je nog vragen hebben, kun je die stellen via activiteit@zvnoordwijkerhout.nl
Veel succes,

De Activiteitencommissie.