RABO ClubSupport actie 2024

Net als vorig jaar organiseert de Rabobank een Rabo ClubSupport actie.

Dit is een actie, waarmee een vereniging of stichting geld van de Rabobank kan krijgen, maar de hoogte van het bedrag is afhankelijk van het aantal stemmen dat bij zo’n organisatie is verkregen.

Hoe gaat dat stemmen in zijn werk?

Leden van de Rabobank krijgen begin september een 3 tal stemmen, die men kan gebruiken om op zijn favoriete vereniging of stichting te stemmen, dus bijvoorbeeld Stg. BoodschappenPlusBus Roermond

Tussen 2 en 24 september aanstaande kan een lid zijn voorkeurstemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete vereniging cq stichting dus bijvoorbeeld Stg. BoodschappenPlusBus Roermond.

Je kunt maar een stem van de drie uitbrengen op  Stg. BoodschappenPlusBus Roermond.

Vraag aan je familie, vrienden of bekenden, die een Rabobank rekeningnummer hebben en lid zijn van de Rabobank of zij ook een stem op onze stichting willen uitbrengen.

Ben je nog geen lid van de RABO maar heb jij wel een Rabobank rekeningnummer, maak je dan lid bij de RABO, het kost je niets!

De hoogte van het uit te keren bedrag wordt bepaald door het aantal stemmen dat totaal is uitgebracht.

Rabobank Roermond-Echt stelt voor deze actie een groot bedrag beschikbaar.

Een vereniging krijgt dit bedrag gedeeld door het totaal aantal stemmen welke uitgebracht zijn maal de door de op de Stg. BoodschappenPlusBus Roermond uitgebrachte stemmen.

Dus hoe meer stemmen wij hebben, hoe groter het bedrag dat wij dan zullen ontvangen.

Begin oktober 2024 zal bekend worden gemaakt welk bedrag Stg. BoodschappenPlusBus Roermond krijgt.

Als je gaat stemmen, ga je naar de site van Rabobank Clubsupport, klik dan Limburg aan, daarna klik je op Rabobank Roermond-Echt en in het vakje zoeken vul je in Stg. BoodschappenPlusBus Roermond.

Hier kun jij dan je stem uitbrengen op Stg. BoodschappenPlusBus Roermond.

Bel direct